Περπατάμε για το κλίμα

Κυριακή 29/11/2015 ώρα 13.00

Πλ. Αριστοτέλους – Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την συνδιάσκεψη για τις κλιματικές αλλαγές στο Παρίσι, COP21, διοργανώνουμε μια πορεία υποστήριξης των αποφάσεων για την μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Έλα να διεκδικήσουμε με δυναμικό και δημιουργικό τρόπο την πλήρη απεξάρτηση της Ελλάδας από τα ορυκτά καύσιμα και τη στροφή της προς το ανεξάντλητο δυναμικό που έχει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η εκδήλωση ξεκινά στην Πλατεία Αριστοτέλους με Λεωφόρου Νίκης από όπου περπατάμε μέχρι τον Λευκό Πύργο στον οποίο θα συγκεντρωθούμε για φωτογραφίες. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας γράφοντας μηνύματα σε δικά σας πανό και χαρτόνια και φέρτε τα μαζί σας.Αν δεν προλάβετε, μην ανησυχείτε, θα σας δώσουμε εμείς. Αυτό που πρέπει να φέρετε απαραίτητα μαζί σας είναι πολύ διάθεση και πολλούς φίλους και γνωστούς. Σας περιμένουμε όλους!!!

Αυτή η δράση είναι μέρος της Παγκόσμιας Δράσης για το Κλίμα. Στις 30 Νοεμβρίου, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συναντηθούν στο Παρίσι για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για μια διεθνή συμφωνία για το κλίμα. Γι’ αυτό, την προηγούμενη ημέρα, οι πολίτες θα κατακλύσουμε τους δρόμους όλου του κόσμου για να απαιτήσουν από όλους τους πολιτικούς να δεσμευτούν για στροφή στην 100 % καθαρή ενέργεια. Μαζί μπορούμε να πείσουμε τους παγκόσμιους ηγέτες για μια συμφωνία που θα μας απαλλάξει από τη βρώμικη ενέργεια και θα αποδεσμεύσει καθαρή ενέργεια για όλους. Ας γράψουμε Ιστορία!

Δήλωσε συμμετοχή στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα υπογράφοντας ΕΔΩ

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *