“Σαλονικιά”: Το Μεγάλο Παζάρι της Πόλης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παζάρι δε θα γίνει τελικά αυτή την Κυριακή

Με στόχο να καθιερωθεί στην πόλη ένα μηνιαίο παζάρι, το οποίο θα γίνει σημείο αναφοράς για συλλέκτες και για όσους αναζητούν ευκαιρίες,  διοργανώνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία το υπαίθριο παζάρι «Σαλονικιά», την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010. Το παζάρι θα λειτουργήσει ως σημείο πώλησης και ανταλλαγής παλαιών και νέων αντικειμένων, άχρηστων και χρήσιμων, καινούργιων και μεταχειρισμένων, όπου ο καθένας θα μπορεί να φέρει και να πουλήσει αντικείμενα που έχει και δεν χρειάζεται ή να πουλήσει αντικείμενα που κατασκευάζει και εμπορεύεται. Σκοπός είναι το παζάρι «Σαλονικιά» να αποτελέσει ένα σημείο ανακύκλωσης και αξιοποίησης παλιών αντικειμένων, καθώς και ένα σημείο συνάντησης και κυριακάτικης βόλτας, στα πρότυπα των flea-markets και garage-sales του εξωτερικού.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ: Δίσκοι, CD, DVD, VHS, βιβλία, περιοδικά, συλλεκτικά αντικείμενα, gadgets, παλιά videogames, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, μικροέπιπλα, αντίκες, είδη οικιακής χρήσης, διακοσμητικά, έργα τέχνης, οπτικά, αθλητικά είδη, skateboards, φωτογραφικός εξοπλισμός, είδη χόμπι.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15€/ημέρα. Υπάρχει δυνατότητα σύμπτυξης πάγκων και αντικειμένων για συμμετέχοντες που έχουν λίγα είδη προς πώληση.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Πάγκος ή τραπέζι για την έκθεση των αντικειμένων, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κουπόνι μπύρας/καφέ/φαγητού, wifi, WC, προώθηση σε ΜΜΕ (έντυπα, ραδιόφωνο, διαδίκτυο). Οι συμμετέχοντες, για τη δική τους διευκόλυνση, καλό είναι να φέρουν μαζί τους κάθισμα, σταντ, μπαλαντέζα/βοηθητικό φωτισμό, καθρέφτη, κρεμάστρες για τα ρούχα, κάποιο πανί ή χαλί για να στρώσουν στον πάγκο τους, κουτιά και είδη συσκευασίας (σακούλες κλπ), εφόσον γνωρίζουν εξαρχής πως θα τα χρειαστούν, καθώς και νάυλον για να καλύψουν τα αντικείμενά τους σε περίπτωση βροχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δυνατότητα συμμετοχής έχουν ιδιώτες, συλλέκτες, έμποροι, καλλιτέχνες, οποιοσδήποτε κατασκευάζει ή έχει κάτι να πουλήσει, νέο ή μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση). Με τη δήλωση συμμετοχής τους, οι υποψήφιοι πωλητές θα πρέπει να δηλώνουν το είδος των αντικειμένων προς πώληση και την ποσότητά τους -κατά προσέγγιση. Με την εγγραφή και καταβολή του κόστους συμμετοχής θα λαμβάνουν από τους διοργανωτές απόδειξη και τρία κουπόνια (μπύρα, καφέ, σάντουιτς). Σε περίπτωση ματαίωσης της εκδήλωσης λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, τα χρήματα θα τους επιστραφούν.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, Οδός Φράγκων 2-4, έναντι εστιατορίου .ES (Punto ES), όπισθεν Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παζάρι δε θα γίνει τελικά αυτή την Κυριακή

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 10/10/2010. Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 21.00. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (17/10). Οι συμμετέχοντες καλό είναι να έρθουν από τις 10.00 για να γίνει η επαλήθευση και η τακτοποίση στους πάγκους τους

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

salonpazar@gmail.com

facebook.com/salonikia.pazari,       myspace.com/salonikia.pazari

Δανάη Βαρδαλή: 6937 864454, 2310 262927 (μετά τις 18.00)

Γρηγόρης Κουρλίτης: 6972 15805, 2310 462934

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 8/10

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *