Ένας Χρόνος Πολύχρωμοι Ποδηλάτες – Party Γενεθλίων

Στις 30 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μέρα που δημιουργήθηκε η Πολύχρωμη Ποδηλατική Ομάδα – Παρέα – Πρωτοβουλία “Πολύχρωμοι Ποδηλάτες/-τισσες”.

Το γενέθλιο party θα γίνει στις 30 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, από τις 21:00 το βράδυ και μετά στο Πάρκο των Σκύλων (δίπλα στο Cafe Bar “Interni”) της παραλίας της Θεσσαλονίκης.  Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο πάρκο των σκύλων το party θα μεταφερθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (δίπλα στο Μακεδονία Παλλάς)

(για επικοινωνία Θωμάς 6972601044)

«…Οι Πολύχρωμοι Ποδηλάτες/-τισσες είναι ένα καθημερινό κάλεσμα στον Λευκό Πύργο, ώστε να σχηματίζεται μια παρέα κάθε φορά που να αποφασίζει εκείνη τη στιγμή την διαδρομή στην οποία θα ποδηλατήσει, τον χρόνο που θα κρατήσει η διαδρομή, καθώς και τον ρυθμό της ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των ατόμων που θα συγκεντρωθούν.

Πρόκειται για ένα ανοιχτό στον κόσμο κάλεσμα που στόχο έχει την διασκέδαση και την ασφάλεια που προσφέρει η ομαδική ποδηλασία, καθώς και η αλληλοϋποστήριξη των ατόμων στα πλαίσια της ομάδας – αγέλης.

Η καθημερινή μας παρουσία στους ελληνικούς δρόμους μας δίδαξε ότι πρέπει να έχουμε αντανακλαστικά άγριων ζώων που κινούνται σαν μια αγέλη μέσα στην ζούγκλα των ελληνικών πόλεων, όπως και να έχουμε μεταξύ μας ινδιάνικους συντροφικούς δεσμούς.

Καταφέραμε λοιπόν σε αυτό τον ένα χρόνο και ζήσαμε αμέτρητες εμπειρίες ποδηλατώντας εντός και εκτός της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχουμε κανένα σοβαρό ατύχημα και χωρίς να έχουμε μεταξύ μας ιδιαίτερες προστριβές. Έγινε το ποδήλατο τρόπος ζωής μας, μέσο επικοινωνίας και κοινωνικοποίησής μας. Συμβάλαμε στο να εξαπλωθεί στην Ελλάδα το ποδήλατο και να χαθούμε τελικά μέσα σε ένα πλήθος χιλιάδων ποδηλατών.

Η facebook ομάδα των Πολύχρωμων Ποδηλατών/-τισσων δημιουργήθηκε με σκοπό την μεταξύ μας επικοινωνία-συντονισμό, την προβολή των δράσεών μας, την ανταλλαγή φωτογραφιών και την προπαγάνδιση του ποδηλάτου ως μεταφορικού μέσου, αλλά και τρόπου ζωής.

Θα θέλαμε προαιρετικά να συμμετάσχετε στην προετοιμασία του party,
καθότι δεν είμαστε κάποια κερδοσκοπική εταιρία, αλλά ανεξάρτητα άτομα που επιλέγουμε να βρισκόμαστε τις μέρες που βολεύει τον καθένα μας στις Πολύχρωμες Ποδηλατοβόλτες.

Όποιος/όποια ενδιαφέρεται να βοηθήσει στην προετοιμασία και να διαμορφώσει το style του party μας ας έρθει στις 19:30 στις καθημερινές μας Ποδηλατοβόλτες να επικοινωνήσει μαζί μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή στις 30 Ιουλίου μετά τις 21:00 στο Πάρκο των Σκύλων να γιορτάσουμε παρέα και γιατί όχι και να συζητήσουμε για την εξέλιξη των Πολύχρωμων Ποδηλατών/-τισσών.

Προωθήστε όπως μπορείτε το party μας, διότι πρόκειται για μια γιορτή όλης της Ποδηλατικής Κοινότητας της Πόλης!»

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.facebook.com/group.php?gid=112429051177

1 thought on “Ένας Χρόνος Πολύχρωμοι Ποδηλάτες – Party Γενεθλίων”

  1. κύριος thomiskos

    κάθε ποδηλατική γιορτή είναι και μια γιορτή της οικολογίας!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *