Πραγματοποιήση εργαστηρίων(Δηλώσεις Συμμετοχής)

Η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του Προγράμματος “Μειώνω –
Επαναχρησιμοποιώ – Κομποστοποιώ στο Δήμο Δέλτα” (Κ.Α.Μ.Ε.), πρόκειται να πραγματοποιήσει εργαστήρια επαναχρησιμοποίησης και μείωσης απορριμμάτων.

Οι θεματικές ενότητες είναι 2, οι οποίες αποτελούνται από 4 εργαστήρια η κάθε μία.
Τα εργαστήρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικα άτομα, όπως αγρότες, φοιτητές, άνεργοι και κάτοικοι του Δήμου Δέλτα και θα πραγματοποιηθούν στο πολιτιστικό κέντρο Καλοχωρίου.

Η πρώτη θεματική ενότητα που θα καλυφθεί είναι τα Σεμινάρια Κ.ΑΛ.Ο και κυκλικής Οικονομίας.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η δημιουργία βιώσιμων κοινωνικών συνεταιρισμών κυκλικής οικονομίας και η προετοιμασία για την κάλυψη των θέσεων εργασίας που θα προκύψουν από την υλοποίηση του Πράσινου Σημείου. Θα γίνει μία θεωρητική εισαγωγή για την κυκλική οικονομία, ενώ θα αναφερθούν καλές πρακτικές και εγχειρήματα Κ.ΑΛ.Ο.
Θα πραγματοποιηθούν Πέμπτη και Παρασκευή 14-15/04/2022 τις ώρες 17:00-20:00.

Η δεύτερη θεματική ενότητα που θα καλυφθεί είναι το Εργαστήριο Κομποστοποίησης.
Περιλαμβάνει την απαραίτητη θεωρία της κομποστοποίησης και την κατασκευή ενός οικιακού κομποστοποιητή για τον αγρό, τον κήπο ή το μπαλκόνι.
Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/04/2022 τις ώρες 12:00-18:00.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια και το σεμινάριο είναι εντελώς δωρεάν και για να κλείσετε θέση, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής
(Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyH-nkmEZNl-RiuFOu967o2MFYwiIy1jOCT-2wFed3qCwAWg/viewform?ts=621df04e&amp%3Bamp%3Bedit_requested=true&amp%3Bfbclid=IwAR1w1G9SWuofD4f4tw0VytZpA4NOz1uN-LKATKi8K5IRpw9CTDZJRDsFZa8

 

COVID-19:

Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού σε ισχύ ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test) σε ισχύ, με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς. Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας).
Κατά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον Covid-19. Σε περίπτωση τροποποίησης των ισχυόντων μέτρων, θα ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές επί της υλοποίησης του εργαστηρίου.
*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
**Μείνετε συντονισμένοι/ες, καθώς την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου του 2022 θα
πραγματοποιηθούν δύο ακόμη αντίστοιχα εργαστήρια
*** Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανάγκες της εν λόγω
δράσης.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *