ΠάρκαΡε μαζί μας: Τα πάρκα της πόλης μας ανήκουν

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Παιδιά Εν Δράσει» σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της στα πάρκα και τις πλατείες της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει δυναμικά ξεκινώντας μια νέα καμπάνια με τίτλο «ΠάρκαΡε μαζί μας».
Από την Κυριακή 8 Μαρτίου και κάθε Κυριακή μέχρι το καλοκαίρι τα πάρκα αρχίζουν να μεταμορφώνονται, να αναπνέουν και να γεμίζουν με τη ζωή μας.
Τόπος συνάντησης και δράσης οι Κήποι του Πασά, το πάρκο της Άνω Πόλης, πάνω από το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. Αφήνουμε τις τηλεοράσεις και τους υπολογιστές μας και μεταφερόμαστε στα πάρκα της πόλης μας.
Μαζευόμαστε για να δημιουργήσουμε, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να συζητήσουμε, να μάθουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να χαλαρώσουμε, να ξεσκάσουμε, να παίξουμε.
Παίζουμε μουσική, τραγουδάμε, συμμετέχουμε και διοργανώνουμε αυτοσχέδιες συναυλίες, φέρνουμε τα καλαθάκια μας, μοιραζόμαστε το φαγητό και κάνουμε πικ νικ. Παίζουμε επιτραπέζια, παραδοσιακά παιχνίδια, διοργανώνουμε διαγωνισμούς, εκθέσεις, σεμινάρια, οργανώνουμε νυχτερινές προβολές ταινιών. Χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε την πόλη από ψηλά. Ζούμε απλά και όπως μας αξίζει. Αξιοποιούμε επιτέλους τους χώρους που μας ανήκουν.
Καιρός να γεμίσουμε την ησυχία με νότες, την απραξία με δράσεις και την ρουτίνα της καθημερινότητας με στιγμές απόδρασης. Η ουσία της ζωής βρίσκεται στις απλές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς και σ’ αγαπούν.
Σε αυτή τη γιορτή είναι καλεσμένες όλες οι παρέες της Θεσσαλονίκης. Από Κυριακή 08 Μαρτίου και κάθε Κυριακή από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Απαραίτητα εφόδια: θετική ενέργεια, διάθεση για συμμετοχή και συνεισφορά, αγάπη για τη ζωή στην πόλη και στα πάρκα.
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή, χωρίς βροχή, στους Κήπους του Πασά…θα έρθεις;

http://www.kidsinaction.gr/

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *