Παρουσίαση του προγράμματος των Οικολόγων Πράσινων για τη Θεσσαλονίκη και των υποψηφίων βουλευτών

Logo Thess 001Τις γενικές κατευθύνσεις της προεκλογικής περιόδου για το κόμμα και τους υποψηφίους βουλευτές στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε χθες η Γενική Συνέλευση της Πολιτικής Κίνησης των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι:

  • Επιδιώκουν στις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης την ενίσχυση της απήχησης τους στην κοινωνία, όπως αυτή έχει εκφραστεί στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές αλλά και στις πρόσφατες ευρωεκλογές, με στόχο την εκλογή ενός βουλευτή σε κάθε περιφέρεια, για να προωθηθούν από καλύτερες θέσεις οι λύσεις στα μεγάλα περιβαλλοντικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και ο νομός
  • θα αποφύγουν τις εντάσεις και θα εστιάσουν στην προβολή του προγράμματος τους.
  • θα αναδείξουν ισότιμα όλους τους υποψηφίους τους και την ποικιλότητα των χώρων και των πρωτοβουλιών που εκφράζουν.
  • Θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Α και της Β εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης για να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα τους, τόσο ανταποκρινόμενοι στις προσκλήσεις κινήσεων πολιτών και μη κυβερνητικών οργανώσεων, όσο και κάνοντας επισκέψεις και περιοδείες με δική τους πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη τοπικών προβλημάτων και ζητημάτων καθημερινότητας και οικονομίας.
  • Δεν θα κάνουν μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις
  • Θα αξιοποιήσουν το πλήρες και συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχουν για την πράσινη ανάπτυξη ως απάντηση στις κρίσεις της οικονομίας και του περιβάλλοντος αλλά και την πλούσια δράση του ευρωβουλευτή και υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των Οικολόγων –πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλου

Η Τοπική Συνέλευση και οι υποψήφιοι βουλευτές επιβεβαίωσαν ομόφωνα την απόφαση να μην έχει κανένας υποψήφιος προσωπικό προεκλογικό υλικό και προσωπικό εκλογικό κέντρο και απευθύνουν σε όλα τα κόμματα και τους υποψηφίους έκκληση να κάνουν το ίδιο γιατί η χώρα δεν αντέχει να σπαταλάμε ένα δάσος σε κάθε προεκλογική περίοδο. Αρκετά κάηκαν εξαιτίας των κυβερνητικών πολιτικών τα τελευταία 35 χρόνια.

Το κεντρικό εκλογικό περίπτερο θα βρίσκεται στην Πλατεία Ναυαρίνου (Γούναρη με Τσιμισκή προς θάλασσα)

Τα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων βρίσκονται Πλάτωνος 1, τηλ. επικοινωνίας 2310 269780, 2310 266705

Η παρουσίαση του προγράμματος για τη Θεσσαλονίκη και των υποψηφίων βουλευτών θα γίνει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρ. Καλλάρη 5), ώρα 12π.μ.

Comments are closed.