Δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 74ης ΔΕΘ

Tremopoulos 2009-06-23_02 crop

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος θα επισκεφθεί την 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ ΑΕ και της HELEXPO τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 3 μμ. Περιήγηση στους χώρους της ΔΕΘ. Ενημέρωση για την προοπτική του χώρου μετά την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων της Έκθεσης.

Τον κ. Τρεμόπουλο θα συνοδεύουν οι Μιχάλης Πετράκος, Ελεονόρα Ζώτου και Γιάννης Παρασκευόπουλος, μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην οποία θα συμμετέχει και ο υφυπουργός οικισμού της περιφερειακής κυβέρνησης των Βρυξελλών, Χρήστος Δουλκερίδης.

ΗDoulkeridis-Ecolo συνέντευξη Τύπου της αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων θα δοθεί την ίδια ημέρα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. στην αίθουσα Β του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ και θα τη συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρίστος Μάτης.

Νωρίτερα το πρωί θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο στρατόπεδο Παύλου Μελά και θα συνάντηθούν με τους δημάρχους των Δήμων Σταυρούπολης κ. Σερασίδη, Νεάπολης κ. Λαδόπουλο και Πολίχνης κ. Θεοδωρίδη και θα ενημέρωθούν για την οικιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τέλος αργά το απόγευμα ο κ. Χ. Δουλκερίδης θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κεντρικής Μακεδονίας των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τις εθνικές εκλογές.

Comments are closed.