Πλημμύρες στην Άσσηρο; Λεφτά για τα γήπεδα!

OikoAllhlegyhΣτο σημερινό Νομαρχιακό Συμβούλιο από τα 48 θέματα τα 30 αφορούν στην κατασκευή, επισκευή και συντήρηση ποδοσφαιρικών και μόνο γηπέδων στο Νομό.
Τα χρήματα που δόθηκαν τον Ιούλιο από το Υπ. Πολιτισμού (Γ.Γ.Α.) για «συντηρήσεις και μικροκατασκευές αθλητικών εγκαταστάσεων» είναι 2.367.000€ και για «κατασκευή – ανακατασκευή χλοοταπήτων αθλητικών εγκαταστάσεων- εξοπλισμό με χλοκοπτικά μηχανήματα» άλλα 495.000Ε Συνολικά δόθηκαν 2.862.000Ε .
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος δηλώνει ότι «η διοίκηση Ψωμιάδη έχει μετατρέψει την νομαρχία σε ποδοσφαιρική «παράγκα», φτιάχνοντας κερκίδες και στέγαστρα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα, εγκαταλείποντας τον νομό έρμαιο των στοιχείων της φύσης, χωρίς εκείνες τις υποδομές που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την επιβίωση.
Ο κ. Διονύσης Ψωμιάδης μπορεί να κερδίσει για άλλη μια φορά την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας αλλά δεν πρόκειται να αφήσει κανένα άλλο αποτύπωμα στον νομό.»
Τα ερωτήματα που προκύπτουν και μας αναγκάζουν να τα καταψηφίσουμε αν και δεν παραγνωρίζουμε τη σημασία και την ανάγκη των έργων είναι πολλά

Πως γίνεται ;

  • Eνώ η Άσσηρος, η Ασπροβάλτα, τα Βρασνά πνίγονται εξαιτίας ελλείψεων, καθυστερήσεων, κακής λειτουργίας των υπηρεσιών και έλλειψης χρηματοδότησης όπως ανέφερε ο Νομάρχης εμείς δηλώνουμε μπροστά στη κάμερα απλά ότι «είμαστε παρόντες» όταν αφήνουμε πίσω ανθρώπους, περιουσίες και φύση κατεστραμμένα
  • Ενώ δεν εξασφαλίζονται χρήματα 2 χρόνια τώρα για αντιπλημμυρικά έργα, για πρόληψη και για αποκατάσταση των φυσικών καταστροφών, εξασφαλίζεται μια τόσο γενναία επιχορήγηση για αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Όλα τα έργα που χρηματοδοτούνται να αφορούν στη συντρητιπτική τους πλειοψηφία γήπεδα ποδοσφαίρου και μόνο , λες και δεν υπάρχει στο νομό ούτε βόλεϊ, ούτε μπάσκετ, ούτε κολύμβηση, ούτε πολεμικές τέχνες, -αυτούς μόνο τους βραβεύουμε!!
  • Μήπως έχει να κάνει με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΣΜ και την γνωστή σε όλους ενασχόληση του Αντινομάρχη με αυτές;

Comments are closed.