Μόνον ενωτικοί αγώνες θα αποτρέψουν την εκτροπή του Αχελώου

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Τρικάλων διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

ΜΟΝΟΝ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ

Δελτίο Τύπου

Εμείς, η ΝΕ Πρωτοβουλίας Οικολόγων Πράσινων Ν. Τρικάλων διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των Οικολόγων Πράσινων και ιδιαίτερα εναντίον του Ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλου στην πρόσφατη εκδήλωση κατά της εκτροπής του Αχελώου στη Μεσοχώρα. Υπογραμμίζουμε ότι κανείς δε νομιμοποιείται περισσότερο να διαδηλώσει κατά της εκτροπής του Αχελώου από τα στελέχη του οικολογικού κινήματος και από τον εκπρόσωπό τους Μ. Τρεμόπουλο, που αγωνίζεται πάνω από τρεις δεκαετίες για τα οικολογικά θέματα.

Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τα γεγονότα, την πολύχρονη αλλά και την πρόσφατη ιστορία, η οποία μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία θα αποδώσει δίκαια τα εύσημά της σε όλους τους αγωνιστές κατά της εκτροπής του Αχελώου.

Τέλος, καλούμε την ηγεσία και τα μέλη του τοπικού ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, παρακάμπτοντας οποιαδήποτε προσχήματα και δικαιολογίες, να καταδικάσουν άμεσα την απειλή άσκησης βίας, που καμιά σχέση δεν έχει με την κριτική και τον πολιτικό διάλογο.

Πιστεύουμε ότι μόνον έτσι και με πραγματική δημοκρατική συμπεριφορά, που αποδέχεται τη διαφωνία και επικεντρώνει στα κοινά σημεία, αποκτάται η αξιοπιστία, που είναι απαραίτητη για κοινές οικολογικές και περιβαλλοντικές δράσεις αλλά και για την εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα οικολογικά και κοινωνικά προβλήματα της περιοχής μας.

ΝΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Comments are closed.