Οικολόγοι Πράσινοι: 6ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο

flyer synedrio_co

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των Οικολόγων Πράσινων –αλλά και της πολιτικής οικολογίας στη χώρα μας- άνοιξε την 7η Ιουνίου με την εκλογή του πρώτου ‘Ελληνα Πράσινου Ευρωβουλευτή. Η έναρξη αυτής της νέας πορείας μας σηματοδοτείται και με την πραγματοποίηση του 6ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου μας στη Θεσσαλονίκη, από τις 26 ως τις 28 Ιουνίου, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαδικασίες συζήτησης και λήψης αποφάσεων για θέματα απολογισμού, πολιτικού προσανατολισμού και οργανωτικού σχεδιασμού για την ερχόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκειά του θα ολοκληρωθεί η εκλογή των μελών του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων.

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα του συνεδρίου, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, ΜΚΟ και τοπικούς φορείς. Μετά τους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση με θέμα «Πράσινη λύση στην κρίση». Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Philippe Lamberts, εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, ο Ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και το μέλος του Π Σ. των Οικολόγων Πράσινων Όλγα Κήκου.

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου είναι ανοικτή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους πολίτες και προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 6:00 μμ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ / ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ:

Α. Πώς μπορεί να έρθει κάποιος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο ένα μαζικό μέσο μεταφοράς οι λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης)

Υπάρχουν οι στάσεις «Πανεπιστήμιο Μακεδονίας» ακριβώς μπροστά στην κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η στάση «Αγ. Φωτεινή- Πανεπιστήμιο Μακεδονίας» 50 μέτρα από την κεντρική είσοδο στον διπλανό κάθετο δρόμο. Στις στάσεις αυτές εξυπηρετούν οι παρακάτω λεωφορειακές γραμμές.

Από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό οι γραμμές

02 Α.Σ.ΙΚΕΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ (ΜΕΣΩ ΕΓΝΑΤΙΑΣ)

10 ΧΑΡΙΛΑΟΥ-Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ

14 ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ

Από τον Σταθμό των ΚΤΕΛ

31 ΒΟΥΛΓΑΡΗ – Κ.Τ.Ε.Λ.

Από το Αεροδρόμιο

78 ΚΤΕΛ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΣΩ ΙΚΕΑ Προσοχή! Πρέπει να κατεβείτε στη στάση ΙΚΕΑ και από εκεί να μετεπιβαστείτε στο λεωφορείο 02 με το ίδιο εισητήριο

Το εισιτήριο για όλες τις γραμμές στοιχίζει 50 λεπτά αν το προμηθευτείτε από περίπτερο ή σημείο πώλησης του ΟΑΣΘ και 60 λεπτά αν το «κόψετε» επάνω στο λεωφορείο σε κερματοδέκτη που δίνει και ρέστα.

Για όσους έρθουν με δικό τους αυτοκίνητο υπάρχουν θέσεις για παρκάρισμα στον «πίσω δρόμο» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (οδός Γρηγορίου Λαμπράκη)

Δείτε τον σχετικό χάρτη

Comments are closed.