2ης ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Η μέρα της 2ης ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ έφτασε.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 17.00 λοιπόν συγκεντρωνόμαστε στο παρκινγκ του ξενοδοχείου ΒΕΡΓΙΝΑ, Μοναστηρίου 19, μετά την Πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρης) προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό στο αριστερό μας χέρι.

wnbr_2009_web17.00 Συγκέντρωση και προετοιμασία

20.00 θα ξεκινήσει η ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης.

ΜΑΖΙ ΜΑΣ: “ΠΑΙΔΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” http://www.kidsinaction.gr, “ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” http://thesskinisis.wordpress.com, “ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” (anapiriasimera@gmail.com) με τυφλούς ποδηλάτες σε διπλά ποδήλατα και η “ΑΛΛΗ ΟΨΗ” (http://www.alli-opsi.gr) με αναπηρικά καρότσια. Συμμετέχουν επίσης ομάδες με πατίνια, rollers, skate-boards που θα δώσουν μια άλλη εικόνα για την εναλλακτική μετακίνηση στην πόλη.

Στο ξενοδοχείο θα υπάρχει η δυνατότητα να αφήσουμε πράγματα, τσάντες κτλπ με ασφάλεια. Εκεί θα διακοσμήσουμε τα ποδήλατα και τα σώματα μας, θα κάνουμε body-painting και θα γνωριστούμε ώστε ενωμένοι να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτότυπη διαμαρτυρία μας.

Φέρτε ότι μπορείτε, μπαλόνια, μάσκες, περούκες, κορδέλες, μπογιές για body-painting, κόρνες, σφυρίχτρες. Αν γνωρίζετε να ζωγραφίζεται βοηθήστε μας!

Η ποδηλατοδρομία όπως και σε όλο τον κόσμο είναι «Ελάτε όσο γυμνοί τολμάτε» και με μέγιστο το μικρότερο μαγιό σας μπορείτε να συμμετέχετε. Προσπαθήστε να έχετε όσο πιο πολύ γυμνό σώμα μπορείτε. Μπορείτε να βρείτε πολλούς και έξυπνούς τρόπους.

Φέτος εξαιτίας και της προετοιμασίας μας με τον ΦΑΚΕΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που κατατέθηκε στην εισαγγελία, η αστυνομία θα έχει διακριτική παρουσία και θα υπάρξει ανοχή στο ΟΛΟ-ΓΥΜΝΟ για όσους το επιθυμούν και πιστεύουν ότι αξίζει ο σκοπός. Πρέπει να γίνει όμως διακριτικά και χωρίς προκλήσεις.

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=39630

Δείτε επίσης: http://ecogreensalonika.wordpress.com/2009/05/31/worldnakedbikeride/

Comments are closed.