Κλείνει το Το Altromercato, το κατάστημα της Fair Trade Ελλάς στη Θεσσαλονίκη

Από το http://www.fairtrade.gr/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω αδυναμίας κάλυψης των εξόδων του καταστήματος μας στη Θεσσαλονίκη οδηγηθήκαμε στην απόφαση να κλείσει. Δυστυχώς οι συγκυρίες δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την επένδυσή μας. Δημιουργείται αναπόφευκτα εμπόδιο στην βιωσιμότητα της ίδιας της οργάνωσης.

Η δραστηριότητα, όμως, της Fair Trade Hellas στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει να υπάρχει μέσω εκδηλώσεων και δράσεων στις οποίες θα συμμετέχουμε. Μια ομάδα εθελοντών ήδη ερευνά πως μπορεί να συνεχιστεί η εκπροσώπηση της οργάνωσης και των προϊόντων στη Θεσσαλονίκη με έναν πιο βιώσιμο τρόπο.

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τις οποιεσδήποτε εξελίξεις.

Σας καλούμε όλους να επισκεφτείτε το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και να δηλώσετε με αυτό τον τρόπο την υποστήριξή σας την οποία χρειαζόμαστε.
Για το τελευταίο διάστημα θα βρείτε εντός του καταστήματος προσφορές σε διάφορα είδη.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή σας υποστήριξη και προτίμηση των προϊόντων μας.

Για οποιαδήποτε παραγγελία μπορείτε να απευθύνεστε στο κατάστημα της Αθήνας και να σας αποστέλλονται προϊόντα με αντικαταβολή. Μέσα στον Μάρτιο θα εγκαινιαστεί και η νέα ιστοσελίδα μας με περισσότερα διαθέσιμα προϊόντα.

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου για μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση στο κατάστημά μας, Βύρωνος 6 στις 20.30 το βράδυ.

Comments are closed.