Πράσινη Λύση στην κρίση

Πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή 22/2 η ημερίδα της Θεματικής Ομάδας Οικονομίας των Οικολόγων Πράσινων με θέμα: “Από την οικονομική κρίση και την κρίση του μοντέλου ανάπτυξης στην Πράσινη Οικονομία και το Green New Deal” με την παρουσία αρκετών φίλων.

Στην ημερίδα συμμετείχαν με εισηγήσεις, τις οποίες θα αξιοποιήσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στη διαμόρφωση ενός αξιόπιστου προγράμματος ενόψει των ευρωεκλογών οι πανεπιστημιακοί Γ. Καλλής, καθηγητής στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, Δημήτρης Φουτάκης, Οικονομολόγος-Περιφερειολόγος, ΤΕΙ Σερρών, ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Pierre Jonckheer, υπέυθυνος για θέματα οικονομίας καθώς και ο βουλευτής των Γερμανών Πρασίνων Ηans-Josef Fell, υπεύθυνος για θέματα ενέργειας, τεχνολογίας και φυσικών πόρων, οι οικονομολόγοι Νίκος Φιολιτάκης, Κ. Συκιώτης, Χάρης Τοπαλίδης, Θανάσης Μακρής, Χρ. Ζουμπουλίδης εκπρόσωποι ΜΚΟ (Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδας), επαγγελματικών φορέων της Θεσσαλονίκης και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Όσοι και όσες θέλετε να σας στείλουμε τις εισηγήσεις της ημερίδας παρακαλούμε γράψτε στο e-mail ecogreens231[at]yahoo.gr
Φωτογραφίες από την ημερίδα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

One Response to “Πράσινη Λύση στην κρίση”

  1. Πολυ καλη δουλεια το ανεβασμα των φωτο και η συνδεση με το Page στο facebook. Θα ηθελα και τις εισηγησεις για τη σελιδα εκει.