Συνάντηση της Επιτροπής Προστασίας Σέιχ Σου

Πραγματοποιήθηκε χθές 15/2, η συνάντηση της Επιτροπής Προστασίας Σέιχ Σου στη Γέφυρα Παιρεβού γύρω στις 12:00, όπου δεκάδες άνθρωποι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα των έργων οδοποιίας στο δάσος του Σέιχ Σου.

Αρκετοί παρουσίασαν τους δικούς τους προβληματισμούς για τη καταστροφική ζημιά που ήδη έχουν προκαλέσει τα έργα οδοποιίας, ενώ παρουσιάσθηκαν αρκετά στοιχεία για τη καταστροφή της πανίδας από την αντί- οικολογική παρέμβαση του ανθρώπου στο δάσος. Μαζεύτηκε μεγάλος αριθμός υπογραφών, ενδιαφερόμενοι πολίτες προσέφεραν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών και βίντεο για την καλύτερη δυνατή ηλεκτρονική ενημέρωση των πολιτών της Θεσσαλονίκης, ενώ άλλοι πρότειναν ιδέες για εναλλακτικές μορφές διαμαρτυρίας.

Μέσα από τη συζήτηση αρκετός κόσμος έδειξε ενδιαφέρον να ασχοληθεί άμεσα και επιτακτικά με το ζήτημα. Καταλήξαμε λοιπόν από κοινού να μαζευτούμε τη Δευτέρα το βράδυ στις 21:00 στο Εργατικό Κέντρο για να συντονίσουμε τις δράσεις μας. Η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων γύρω από το ζήτημα είναι σημαντική.

Από το http://forestsos.wordpress.com/

Comments are closed.