Καλή μας Χρονιά!!

Σε πείσμα των προλήψεων κόψαμε χθες την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης με την παρουσία μελών και φίλων, παλιών και νέων και φυσικά των δύο εκλεγμένων Νομαρχιακών Συμβούλων Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό Οικολογία Αλληλεγγύη του Μιχάλη Τρεμόπουλου και της Δήμητρας Γωγάκου.


Μεταξύ μεζέδων κρασιού και κουβέντας, και ακολουθώντας το παραδοσιακό τελετουργικό ο πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης Αλέκος Γεωργόπουλος έκοψε την πίτα κάτω από τα εύθυμα πλην όμως αρκούντως κακεντρεχή σχόλια των υπολοίπων για το πως κρατάει το μαχαίρι, αν κόβει ίσα μερίδια, αν ασκεί βία στη βασιλόπιτα κ.α που δεν είναι για δημοσίευση…

Σύντομα βρέθηκε η τυχερή της βραδιάς και ανταλλάξαμε ευχές με την ελπίδα ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι δημιουργική και θα συνεχίσουμε για 27η χρονιά την ενεργή παρέμβαση στα προβλήματα ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος παρά τις δυσοίωνες προοπτικές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Τέλος (για να μη ξεχνιόμαστε!) έγινε υπενθύμιση σε όλους και όλες να εξοφλήσουν την ετήσια οικονομική τους εισφορά η οποία ανέρχεται στο ποσό των 15€. Φυσικά όποιος ή όποια θέλει να εισφέρει μεγαλύτερο ποσό μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας πατώντας εδώ.

One Response to “Καλή μας Χρονιά!!”

  1. Καλή χρονιά κι από μένα που δεν κατάφερα να έρθω (και όχι λόγω πρόληψης!)