Όχι μεταλλεία στην Οίτη!

Η συγκέντρωση υπογραφών συνεχίζεται!

Μέσα σε 7 ημέρες 1100 φίλοι της Οίτης υπέγραψαν στο http://www.gopetition.com/online/19993.html το κείμενο με το σύνθημα ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ – Η ΟΙΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΓΚΙΩΝΑ”

 

ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ!!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Μέσα σε επτά (7) ημέρες 1100 φίλοι της Οίτης από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανταποκρίθηκαν και υπέγραψαν στο http://www.gopetition.com/online/19993.html το κείμενο με το σύνθημα ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ – Η ΟΙΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΓΚΙΩΝΑ”

Συνεχίζουμε την ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών. Στόχος μας είναι να φθάσουμε τις 10.000 πριν τις παραδώσουμε στα αρμόδια Υπουργεία και τους αρμόδιους φορείς.

Ενισχύστε με τον τρόπο σας αυτή την προσπάθεια. Επισκεφθείτε το http://www.gopetition.com/online/19993.html και υπογράψτε ή προωθείστε σε γνωστούς και φίλους να υπογράψουν το αίτημα προς το ΥΠΕΧΩΔΕ και τους άλλους φορείς.

Να αναλάβουμε τον έλεγχο του πεπρωμένου μας, γιατί αλλιώς κάποιοι άλλοι θα τον αναλάβουν…Για τα μεταλλεία στην Οίτη, το ζήτημα δεν είναι ποιος θα επιτρέψει στην εταιρεία να κάνει εξόρυξη… Το ζήτημα είναι ποιος θα την εμποδίσει…

Comments are closed.